Sta je op het punt een zaak te starten of is uw huisstijl of drukwerk aan wat vernieuwing toe?
Letterpress helpt u tijdens de zoektocht naar een fijne uitstraling voor uw zaak.

Een huisstijl om trots op te zijn

Wees fier op uw huisstijl en laat deze de rode draad zijn in al uw interne en externe communicatie. Met een stijlvol visitekaartje laat je meteen een goede eerste indruk na. Blijf diezelfde klasse en professionaliteit ook uitstralen in elk later contact met uw klanten. Eigen briefpapier en enveloppes die uw naam en logo dragen, maken uw brieven, offertes of facturen herkenbaar en duidelijk voor elke klant. Een mooi afgewerkte presentatiemap helpt u om elk gesprek goed voor te bereiden en geeft uw klanten de mogelijkheid om uw contactgegevens snel terug te vinden en alle documenten op een handige manier bij te houden.

Geschenkjes zijn altijd leuk

Verras uw klanten met een originele kalender, een leuk notitieboekje of handige blocnote. Zo raken uw logo en persoonlijke boodschap in een mum van tijd verspreid.

Een fijne kennismaking

Met een stijlvolle brochure kunt u uw omgeving laten weten wat u doet, waarvoor u staat en hoe nieuwe klanten u kunnen bereiken. Ook een originele folder zorgt voor meer naambekendheid en blijft een goede manier om uw diensten en producten voor te stellen aan potentiële klanten. Zowel een klassiek drieluik als een unieke vorm behoort tot onze mogelijkheden.

Reclamedrukwerk dat mag gezien worden

Een frisse flyer en een stevige postkaart zijn de uitgelezen manieren om snel te reageren of om iedereen rondom u op de hoogtete houden van uw diensen. Dejaegher Graphics werkt met korte deadlines en drukt uw flyers vliegensvlug. Ook affiches kunnen we snel en zowel in grote als kleine oplages verzorgen.